KID PAPUCE ADILETTE SHOWER K-FY8844

39,90 KM

Fiksna cijena. Ušteda: 14,90 KM (-37%)

25,00 KM

Ušteda: 3,75 KM (-15%)

21,25 KM

-

IZBOR VELIČINE

  • 4.0
  • 5.0

ODREDI VELIČINU

OPIS PROIZVODA

Daleko prepoznatljiv Adilette model papuča u jarkim bojama, koji će biti vaš apsolutni favorit tokom letnjih dana. Upečatljiva crvena boja u kombinaciji sa plavom ističući brend Adidas će biti pravi pogodak za bilo koju letnju kombinaciju.

Ključne karakteristike:

  • Jedinstven model

  • Pored upečatljivog izgleda pružaju i maksimalni komfor

  • Lako se suše i održavaju

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Brend: Adidas
Program: Dječaci
Dječiji
Grupa: OBUĆA
Robna grupa: Papuče
Dodatno:

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.

Odaberi veličinu

Radno vreme Call Centra:
Radnim danima: 09-16h
Subotom: 09-15h

Kontakt:

Đak zadržava pravo promjena cijena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.