LFS PATIKE CF RACER TR K

Adidas - DB1863

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE

  • 3.5
  • 4.5

OPIS PROIZVODA

Adidas CF Racer TR K su patike za trčanje, kreirane za svakodnevne avanture. Gornjište je od neoprena sa detaljima od satena. OrthoLite® penasti uložak garantuje superiornu udobnost pri svakom dodiru s podlogom i pruža adekvatnu stabilizaciju i podršku. Takođe je i antibakterijski. Cloudfoam srednji sloj, postavljen po celoj dužini doprinosi dodatnoj udobnosti. Gumeni đon odlično prijanja uz podlogu.

SPECIFIKACIJA

Održavanje: Čistiti suvom mekom četkom
Đon: Guma
Postava: Platno
Program: Dječiji
Brend: Adidas
Robna grupa: Patike
Gornjište: Platno

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.