PAPUCE ADILETTE AQUA K-F35555

IZBOR VELIČINE

Artikal trenutno nije dostupan na lageru!

ODREDI VELIČINU

OPIS PROIZVODA

Klasičan model Adidas Addilete papuča sada dizajniran i za decu. Dizajn koji se sastoji u prepoznatljivim prugama i tehnologija izrade opravdaju ovaj dugogodišnji favorit. Izaberite kvalitet za svoju decu.

Ključne karakteristike:

  • Dizajn i boje usklađene tako da ih mogu nositi devojčice i dečaci

  • Lako održavanje i sušenje

  • Ojačano gazište koje pruža sigurnost i udobnost tokom svih letnjih aktivnosti

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Brend: Adidas
Program: Dječaci
Dječiji
Grupa: OBUĆA
Robna grupa: Papuče
Održavanje: Prebrisati vlažnom krpom
Gornjište: Sintetička koža
Đon: Sintetika
Postava: Sintetika
Dodatno:

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.

Odaberi veličinu

Radno vreme Call Centra:
Radnim danima: 09-16h
Subotom: 09-15h

Kontakt:

Đak zadržava pravo promjena cijena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.