KID RANAC PARKHOOD 3S BP-ED0260

IZBOR VELIČINE

Artikal trenutno nije dostupan na lageru!

ODREDI VELIČINU

OPIS PROIZVODA

Ranac PARKHOOD 3S BP je jednostavan i sportski model, sa dizajnom u duhu Adidasa. Može imati različite namene, za školu, sport, rekreaciju, putovanja. Ovaj model je deo Adidas programa održivog proizvoda. To znači da je napravljen od recikliranog poliestera, na način koji manje zagađuje prirodnu sredinu, smanjuje upotrebu prirodnih resursa i smanjuje emisiju štetnih materija.
Veličina: 45 x 31 x 16cm
Zapremina: 23.25l
Materijal: 100% Reciklirani poliester
Postavljene naramenice sa mogućnošću podešavanja
Prostrana glavna pregrada sa dvostrukim ziperom
Džep u okviru glavne pregrade
Bočni džepovi
Metalni ziperi

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Grupa: ACCESSORIES
Brend: Adidas
Program: Dječaci
Dječiji
Robna grupa: Rančevi
Dodatno:

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.

Odaberi veličinu

Radno vreme Call Centra:
Radnim danima: 09-16h
Subotom: 09-15h

Kontakt:

Đak zadržava pravo promjena cijena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.