LFS PATIKE OZWEEGO-FX6058

239,00 KM

Fiksna cijena. Ušteda: 70,00 KM (-29%)

169,00 KM

Ušteda: 25,35 KM (-15%)

143,65 KM

-

IZBOR VELIČINE

  • 10.0

ODREDI VELIČINU

OPIS PROIZVODA

Pogled na adidas Ozweego siluetu dovljan je da se vidi da je ovo patika koju je adidas pokupio iz arhive 90-ih i 2000-ih. ali to uopšte nije loše. Zato što se ovaj retro stil sa modernom tehnologijom tačno uklapa u modu današnjice i podiže vaš streetwear stil na viši nivo. Njegova silueta je detaljima originalna iz 1998. Tako da Ozweego dobija posebno oblikovan đon i prepoznatljivu traku za vezivanje. Da bi se uverili da se adidas Ozweego uklapa u današnji svet, dobićete udoban adiPRENE đon za optimalno ublažavanje udaraca i udobnost kakvu niste iskusli. 

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Brend: Adidas
Program: Muški
Grupa: OBUĆA
Robna grupa: Patike
Dodatno:

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.

Radno vreme Call Centra:
Radnim danima: 09-16h
Subotom: 09-15h

Kontakt:

Đak zadržava pravo promjena cijena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.