PATIKE VS PACE-B74493

109,90 KM

Fiksna cijena. Ušteda: 30,90 KM (-28%)

79,00 KM

Ušteda: 11,85 KM (-15%)

67,15 KM

-

IZBOR VELIČINE

ODREDI VELIČINU

OPIS PROIZVODA

Adidas Pace VS je model uz koji se lako postiže fenomenalan casual stil. Ove patike sa sintetičkom kožnom površinom gornjišta postižu odličan svakodnevni izgled. Klasika spoljašnjeg izgleda se ogleda, između ostalog u izboru boja, gde je vrhunska stilizacija ostvarena isključivo detaljima. Kvalitet kod ovog modela je izražen na više nivoa, ali treba izdvojiti vulkanizovani đon, koji ovu sportsku obuću čini izuzetno čvrstom. Komfor koji pruža ova patika velikim delom dolazi i zahvaljujući mekanom, jastučastom jeziku koga prekriva mrežasta površina i koji celom stopalu prenosi izuzetan osećaj. Takođe, zdravu sredinu i protok vazduha pružaju sitne rupice na površini. Na zadnjem delu se nalazi sitna traka za njihovo lakše nošenje, a ta sitnica pokazuje koliko je dizajn osmišljen do najsitnijih detalja.

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Brend: Adidas
Program: Muški
Grupa: OBUĆA
Robna grupa: Patike
Dodatno:

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.

Radno vreme Call Centra:
Radnim danima: 09-16h
Subotom: 09-15h

Kontakt:

Đak zadržava pravo promjena cijena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.