RUN PATIKE DURAMO 9

Adidas - B96578

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE

OPIS PROIZVODA

Adidas Duramo 9 su patike za trčanje, za manje zahtevne rekreativce. Izuzetno su lagane I udobne. Gornji deo je napravljen od tekstila odn. prozračne mrežice, koja ima odličnu ventilaciju. EVA pena daje pravu meru udobnosti. Mrežasti materijal čini model savremenim, tako da je dizajn patika klasičan i lako uklopljiv u različite modne kombinacije.

SPECIFIKACIJA

Održavanje: Čistiti suvom mekom četkom
Đon: Guma
Gornjište: Tekstil
Poliuretan
Postava: Tekstil
Brend: Adidas
Robna grupa: Patike
Program: Muški

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.