RUN PATIKE ULTIMASHOW-FX3632

109,90 KM

Popust flajer: Ušteda: 30,00 KM (-27%)

79,90 KM

-

IZBOR VELIČINE

ODREDI VELIČINU

OPIS PROIZVODA

Budite spremni na sve izazove koje staza pred Vama nosi. Osvojite trku i pomerite svoje granice u Adidas Ultimashow patikama. Lake i udobne omogućavaju da se isto tako osećate tokom trčanja.

Ključne karakteristike:

  • Đon prilagođava pritisak na svim tipovima tla

  • Perforirano gornjište omogućava cirkulaciju vazduha čime Vaše stopalo ostaje suvo

  • Ojačana tkanina uloška sprećava nastajanje žuljeva

SPECIFIKACIJA

Brend: Adidas
Program: Muški
Grupa: OBUĆA
Robna grupa: Patike
Dodatno:

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.

Radno vreme Call Centra:
Radnim danima: 09-16h
Subotom: 09-15h

Kontakt:

Đak zadržava pravo promjena cijena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.