TS PATIKE PREDATOR TANGO 18.3 IN

Adidas - DB2128

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE

  • 10.0
  • 10.5
  • 12.5

OPIS PROIZVODA

Adidas Predator Tango 18.4 IN patike daju potpunu kontrolu i dominaciju na terenu. Dizajnirane su da savršeno prate svaki pokret noge za savršeni udarac odn. da lopta ide tamo gde igrač to želi. Reljefni dizajn na gornjištu pruža bolju kontrolu nad loptom. Tekstilni deo gornjišta ide uz zglob i odmah se prilagođava stopalu poput čarape. Đon je Total Control, dizajniran za igru na ravnoj površini u dvorani. Perforacije na đonu pojačavaju rotaciju i trakciju na ravnoj površini.

SPECIFIKACIJA

Robna grupa: Patike
Program: Muški
Brend: Adidas
Održavanje: Brisati vlažnom krpom
Sušiti na sobnoj temperaturi
Gornjište: Poliuretan
Platno
Postava: Platno
Đon: Guma

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.