TS PATIKE PREDATOR TANGO 18.4 TF

Adidas - DB2143

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE

  • 7.0

OPIS PROIZVODA

Adidas Predator Tango 18.4 TF patike daju potpunu kontrolu i dominaciju na terenu. Dizajnirane su da savršeno prate svaki pokret noge za savršeni udarac odn. da lopta ide tamo gde igrač to želi. Reljefni dizajn na gornjištu pruža bolju kontrolu nad loptom, a postavljevi okovratnik povećava udobnost zglobu. Đon je dizajniran za igru na travi.

SPECIFIKACIJA

Đon: Guma
Održavanje: Sušiti na sobnoj temperaturi
Brisati vlažnom krpom
Gornjište: Poliuretan
Postava: Platno
Brend: Adidas
Robna grupa: Patike
Program: Muški

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.