KANADIA 7 TR GTX W

Adidas - S80302

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE

  • 6.0
  • 6.5

Odaberi veličinu

OPIS PROIZVODA

Adidas Kanadia 7 TR GTX W su izdržljive i lake patike namenjene za planinarenje odn. trčanje u prirodi. Gornjište je od kombinacije veštačke kože I tekstila. Prozračno gornjište i izdržljivi umeci za dodatnu izdržljivost štite i pružaju udobnost. Gore-Tex® obezbeđuje dugotrajno udobnu obuću, a Traxion tehnologija nudi najveću adaptaciju na planinskom terenu. Đon je čvrst sa blago mekšom mešavinom gume. Dobro funkcioniše u suvim i vlažnim uslovima.

SPECIFIKACIJA

Održavanje: Čistiti suvom mekom četkom
Đon: Guma
Gornjište: Poliuretan
Platno
Postava: Platno
Brend: Adidas
Robna grupa: Patike
Program: Ženski

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.