LFS PATIKE ADVANTAGE-F36223

IZBOR VELIČINE

Artikal trenutno nije dostupan na lageru!

ODREDI VELIČINU

OPIS PROIZVODA

Ženske Adidas lifestyle patike bele boje, jednostavnog dizajna, sa upečatljivim zlatnim detaljem koji upotpunjuje vašu svakodnevnu kombinaciju. Perforirana postava i udoban đon omogućavaju prijatan osećaj i lagodno kretanje tokom čitavog dana.

Ključne karakteristike:

  • Pažljivo biran uložak koji pruža udobnost pri svakom koraku

  • Dizajn koji se uklapa u različite stilove

  • Kvalitetna koža koja osigurava dug vek trajanja

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Brend: Adidas
Održavanje: Brisati vlažnom krpom
Održavati preparatima za kožu
Đon: Guma
Gornjište: Koža
Poliuretan
Grupa: OBUĆA
Robna grupa: Patike
Postava: Platno
Program: Ženski
Dodatno:

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.

Odaberi veličinu

Radno vreme Call Centra:
Radnim danima: 09-16h
Subotom: 09-15h

Kontakt:

Đak zadržava pravo promjena cijena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.