LFS RANAC BP AOP DAILY

Adidas - DM6122

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE ODREDI VELIČINU

  • 0

Odaberi veličinu

OPIS PROIZVODA

Ranac BP AOP DAILY je klasičan model, zanimljivog dizajna. Može se koristiti svakodnevno, u različitim prilikama, za školu, sport, rekreaciju, putovanja.
Veličina: 45 x 28 x 17cm
Zapremina: 23l
Materijal: 100% Poliester
Postavljene naramenice sa mogućnošću podešavanja
Prostrana glavna pregrada sa dvostrukim ziperom
Unutrašnja pregrada
Pregrada sa prednje strane sa ziperom
Bočni džepovi
Bočne kompresione trake
Metalni ziperi

SPECIFIKACIJA

Program: Unisex
Dječiji
Muški
Ženski
Brend: Adidas
Robna grupa: Rančevi
Sastav: Poliester 100%
Održavanje: Prema ušivnoj deklaraciji

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.