KUPACE GACE SAVATIS BRIEF-16751-50

IZBOR VELIČINE

Artikal trenutno nije dostupan na lageru!

ODREDI VELIČINU

OPIS PROIZVODA

Arena šorc napravljen za česte plivače i sportiste na vodi, ovaj dizajn vam daje osec´aj druge kože koji c´e poboljšati vaše iskustvo u bazenu. Sa skladnim malim logtipom, uskladite ga sa kapom za arenu i naočarima.
Ključne stavke:
Muški šorc za kupanje
100% Poliester

Prepoznatljiv Arena logo na prednjoj strani šorca

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Brend: Arena
Robna grupa: Kupaći
Program: Muški
Grupa: TEKSTIL
Dodatno:

BREND

ARENA je vodeći svetski brend plivačke opreme. Kompanija je počela sa radom 1973. godine, a pokrenuo ju je zaljubljenik u sport i preduzetnik Horst Dassler. Preko 40 godina brend Arena pomaže plivačima i ljubiteljima vodenih sportova da postižu vrhunske rezultate. Ovaj brend je prisutan u 103 zemlje širom sveta preko svoje mreže poslovnih partnera u Italiji, Francuskoj, Nemačkoj, SAD, kao i u 11 zemalja Dalekog istoka. Osnovana je kao prva tekstilna firma koja je orijentisana na proizvode za vodu. Arena je bila prva firma za proizvodnju kupaćih kostima koja je krenula u potragu za razvojem najbržih, najlakših, najglatkijih i najizdržljivijih materijala za svoje proizvode u domenu takmičarskih i rekreativnih programa. Proizvodi široku paletu vrhunskih proizvoda: kupaćih kostima, naočara, kapa, peraja i svih ostalih plivačkih artikala. Svi proizvodi su urađeni na osnovu temeljitih istraživanja, tehničkih saznanja i predanosti kvalitetu.

Odaberi veličinu

Radno vreme Call Centra:
Radnim danima: 09-16h
Subotom: 09-15h

Kontakt:

Đak zadržava pravo promjena cijena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.