SET ARENA POOL SET JR-92423-70

35,90 KM

Ušteda: 8,98 KM (-25%)

26,92 KM

-

IZBOR VELIČINE

  • 0

ODREDI VELIČINU

OPIS PROIZVODA

Set se sastoji od Bubble 3 Jr naočara i kape za plivanje. Osnovni model dečijih naočara za plivanje pruža odličan odnos cene i kvaliteta. Mekani silikonski zaptivači, silikonski podesivi kaiš i podesivi most za nos pružaju potpunu udobnost.
Ključne stavke:
Podesivi most za nos
Sočiva sa UV zaštitom i premazom protiv magljenja
Silikonski podesivi kaiš
Mekani silikonski zaptivači
Kapa materijal: 100% silikon

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Grupa: ACCESSORIES
Brend: Arena
Program: Dječaci
Oprema
Robna grupa: Kape
Dodatno:

BREND

ARENA je vodeći svetski brend plivačke opreme. Kompanija je počela sa radom 1973. godine, a pokrenuo ju je zaljubljenik u sport i preduzetnik Horst Dassler. Preko 40 godina brend Arena pomaže plivačima i ljubiteljima vodenih sportova da postižu vrhunske rezultate. Ovaj brend je prisutan u 103 zemlje širom sveta preko svoje mreže poslovnih partnera u Italiji, Francuskoj, Nemačkoj, SAD, kao i u 11 zemalja Dalekog istoka. Osnovana je kao prva tekstilna firma koja je orijentisana na proizvode za vodu. Arena je bila prva firma za proizvodnju kupaćih kostima koja je krenula u potragu za razvojem najbržih, najlakših, najglatkijih i najizdržljivijih materijala za svoje proizvode u domenu takmičarskih i rekreativnih programa. Proizvodi široku paletu vrhunskih proizvoda: kupaćih kostima, naočara, kapa, peraja i svih ostalih plivačkih artikala. Svi proizvodi su urađeni na osnovu temeljitih istraživanja, tehničkih saznanja i predanosti kvalitetu.

Odaberi veličinu

Radno vreme Call Centra:
Radnim danima: 09-16h
Subotom: 09-15h

Kontakt:

Đak zadržava pravo promjena cijena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.