RUN PATIKE GALAXY 5-FW5717

99,90 KM

Fiksna cijena. Ušteda: 20,90 KM (-21%)

79,00 KM

Ušteda: 11,85 KM (-15%)

67,15 KM

IZBOR VELIČINE

ODREDI VELIČINU

OPIS PROIZVODA

Ostavite sve iza sebe izborom ovog modela patika za trčanje. Klasičan, prepoznatljiv Adidas dizajn je samo jedan od epiteta koji će učiniti da budete prvi na stazi. Udobnost, lakoća na stopalu i prilagođavanje na svim vrstama tla su glavne karakteristike Galaxy modela za trčanje.

Ključne karakteristike:

  • Cloudfoam tehnologija koja pruža komfor stopalu tokom svih tipova aktivnosti

  • Visoki đon prilagođava pritisak

  • Perforirano gornjište koje omogućava cirkluaciju vazduha

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Brend: Adidas
Program: Muški
Robna grupa: Patike
Dodatno:

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.

Radno vreme Call Centra:
Radnim danima: 09-16h
Subotom: 09-15h

Kontakt:

Đak zadržava pravo promjena cijena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.