OWNTHEGAME 2.0-H00469

139,90 KM

Fiksna cijena. Ušteda: 34,90 KM (-25%)

105,00 KM

Ušteda: 21,00 KM (-20%)

84,00 KM

-

IZBOR VELIČINE

  • 11.0
  • 12.5

ODREDI VELIČINU

OPIS PROIZVODA

Preuzmite kontrolu na terenu uz Adidas OwnTheGame model muških patika za košarku. Mrežasto gornjište pruža osećaj svežine dok se krećete od jednog kraja terena do drugog. Budite upečatljivi i dominantni na terenu.

Ključne karakteristike:

  • Tehnologija izrade od recikliranih materijala

  • Maksimalan osećaj lakoće na stopalu

  • Gumeni đon i Bounce srednji đon pružaju dobro prianjanje na uglačane površine

  • Udobnost i kvalitet su glavni epiteti ovog modela

SPECIFIKACIJA

Brend: Adidas
Program: Muški
Grupa: OBUĆA
Robna grupa: Patike
Dodatno:

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.

Radno vreme Call Centra:
Radnim danima: 09-16h
Subotom: 09-15h

Kontakt:

Đak zadržava pravo promjena cijena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.