LOPTA NBA AUTHENTIC SERIES OUTDOOR SZ7-WTB7300XB07

69,90 KM

Ušteda: 13,98 KM (-20%)

55,92 KM

-

IZBOR VELIČINE

  • 7.0

ODREDI VELIČINU

OPIS PROIZVODA

Košarkaške lopte donose autentični NBA osećaj I ambijent basketaškim terenima na kojima se rađaju nove legende ovog sporta. „Tackskin Cover” podrazumeva novi uložak koji pruža vrhinsko prijanjanje u svim vremenskim uslvima. „Inflation Retention Lining“ osigurava dugotrajnije zadržavanje vazduha. Ova lopta je dizajnirana za vrhunsku izdržljivost na otvorenim basketaškim terenima.

SPECIFIKACIJA

Grupa: ACCESSORIES
Robna grupa: Lopte
Program: Oprema
Brend: Wilson
Dodatno:

BREND

WILSON je američki proizvođač sportske opreme sa sedištem u Čikagu, a od 1989. godine je deo finske grupe Amer Sports sa sedištem u Helsinkiju. Prodajna mreža je razvijena u preko 100 zemalja širom sveta. Ovaj brend je vodeći svetski proizvođač sportske opreme za igre sa loptom. Osnovni sportovi su tenis, baseball, američki fudbal, golf, košarka, softball, badminton i squash. Misija kompanije je neprestana potraga za inovativnim tehnologijama i vrhunskim dizajnom, čime će se unaprediti igra svih sportista, kako vrhunskih tako i rekreativaca.

Radno vreme Call Centra:
Radnim danima: 09-16h
Subotom: 09-15h

Kontakt:

Đak zadržava pravo promjena cijena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.