Plaćanje karticama

  1. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Intesa Sanpaolo Banka d.d. BiH, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.
  2. Ukoliko posjedujete Visa, MasterCard ili Maestro platnu karticu odobrenu od strane banke izdavaoca za online plaćanje, izabjerite ovaj način plaćanja.
  3. Nakon što potvrdite narudžbenicu, bićete preusmereni na sajt Intesa Sanpaolo Banka. Na sajtu banke vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćanje.
  4. Ukoliko je transakcija uspješna bićete vraćeni na naš sajt sa obavještenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na naš sajt sa informacijom o neuspelom plaćanju i moćićete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja. Poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
  5. Iz sigurnosnih razloga, podaci o vašoj platnoj kartici su vidljivi samo Intesa Sanpaolo banci kao procesoru kartica. Sajt banke je zaštićen i siguran za ovaj način plaćanja.
Radno vreme Call Centra:
Radnim danima: 08-16h
Subotom: 08-15h

Četuj sa nama

Đak zadržava pravo promjena cijena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.