OUT TERMO VES - GORNJI DEO MAGNUS-2-57721-631-990

85,90 KM

Ušteda: 21,48 KM (-25%)

64,42 KM

-

IZBOR VELIČINE

  • S

ODREDI VELIČINU

OPIS PROIZVODA

Tehnologija materijala:Cooltech materijal koji se brzo suši osigurava najbolji mogući prijenos vlage i održava vas suvim. Ovaj proizvod je napravljen sa bešavnim kružnim pletenicama koje nude mekani pleteni materijal. Tehnologija bez šavova garantuje udobnost i malu težinu.

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Robna grupa: Aktivni ves
Duksevi
Sastav: Elastin 8%
Poliamid 92%
Brend: Ice Peak
Program: Muški
Dodatno:

BREND

ICEPEAK je finski brend osnovan 1996. godine. Brend je inspiriran svetskim trendovima i mladalačkim stilom života i stvara funkcionalnu odec´u za sport, slobodno vreme i svakodnevnu upotrebu. Uživanje u sportu i uživanje u prirodi najbolji su zajedno sa prijateljima i porodicom i zato stvaraju odeću koja će pomoći zabavi na otvorenom. U kolekcijama to pokazuje živahnim bojama, trendovskim dizajnom i uvek funkcionalnim stilovima. Nekoliko glavnih karakteristika IcePeak asortimana su antibakterijski tretirani materijali, antipilling tretman koji odeću duže vremena drži očuvanom, cool tech za najbolji mogući prenos vlage, icestretch tkanine koje ne menjaju svoj oblik pa su veoma udobne i zbog toga odličan odabir za sve one koji se bave aktivnostima koje zahtevaju potpunu slobodu kretanja.

Odaberi veličinu

Radno vreme Call Centra:
Radnim danima: 09-16h
Subotom: 09-15h

Kontakt:

Đak zadržava pravo promjena cijena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.