IPANEMA ANATOMIC TAN FEM-81030-23097

29,90 KM

Fiksna cijena. Ušteda: 10,90 KM (-36%)

19,00 KM

Ušteda: 2,85 KM (-15%)

16,15 KM

-

IZBOR VELIČINE

  • 37
  • 38

ODREDI VELIČINU

OPIS PROIZVODA

"Ipanema Anatomic Tan moderne i udobne ženske japanke, namenjene za svakodnevno nošenje na plaži i po gradu. Gazeći deo đona izrađen od čvrste gume otporne na habanje. "

Ključne karakteristike:

  • izrađene od kvalitetne gume

  • otporane na habanje

  • prilagođavaju se stopalu

  • Ipanema logo

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Održavanje: Čistiti suvom mekom četkom
Održavati preparatima za kožu
Brend: IPANEMA
Grupa: OBUĆA
Robna grupa: Papuče
Sastav: poliuretan
Program: Ženski
Dodatno:

BREND

IPANEMA je jedan od najznačajnijih brazilskih brendova. Iako relativno mlad brend, napravio je pravu revoluciju u domenu letnje obuće na tržištu. Lansirala ga je poznata brazilska manekenka Gisele Bündchen tako da se često ovaj brend vezuje za njeno ime. Ipanema je brend koji je zaljubljen u ritam koji pokreće svet. Inspisana životom brazilskih ulica i plaža, Ipanemu pokreću jedinstveni, jednostavni detalji svakodnevnice. Njena suština dolazi sa plaže iz Rio de Janeira, po kojoj je ovaj brend i dobio ime, ali u isto vreme ovaj brend je cosmopolita. U svakoj kolekciji Ipanema ostaje verna sebi i svojoj filozofiji. Različiti stilovi uključuju japanke i sandale koje se mogu nositi kako na plaži, u gradu, preko dana u izlasku… Ipanema je eco frendly brend i njena celokupna proizvodnja zasniva se na 100% materijala koji je moguće reciklirati i od čak 30% materijala koji je već recikliran. Na taj način, Ipanema brine o održivosti prirode.

Radno vreme Call Centra:
Radnim danima: 09-16h
Subotom: 09-15h

Kontakt:

Đak zadržava pravo promjena cijena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.