AIR MAX INVIGOR (GS)

Nike - 749572-003

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE

  • 4.5Y
  • 5.0Y
  • 5.5Y
  • 6.0Y
  • 6.5Y
  • 7.0Y

OPIS PROIZVODA

Njihov originalan dizajn i odabrani materijali od kojih su izrađene pružaju maksimalnu udobnost i vrhunski kvalitet. Izrađene su od mrežastog materijala i tekstila što pruža odličnu ventilaciju. Đon je izrađen od postojane i fleksibilne gume, pa ima efikasnu stabilnost. Izrađuju se u dosta boja, koje se uklapaju u različite modne kombinacije.

SPECIFIKACIJA

Održavanje: Čistiti suvom mekom četkom
Đon: Guma
Sastav: poliuretan
Gornjište: Poliuretan
Platno
Postava: Platno
Program: Dječiji
Brend: Nike
Robna grupa: Patike

BREND

NIKE je američka multinacionalna kompanija koja se bavi dizajnom, razvojem i prodajom sportske obuće, odeće i ostale sportske opreme. Kompanija je osnovana 1964. godine kao Blue Ribbon Sports, dok je zvanično postala Nike, Inc. 1978. godine. Kompanija ime duguje grčkoj boginji pobede Niki. Nike swoosh logo je jedan od najprepoznatljivijih logotipa, kao i slogan „Just do it“, a trenutno posluje u više od 160 zemalja. Najpoznatiji su po najpopularnijim modelima sportske i lifestyle obuće, ali i kvalitetnom tekstilu i opremi za vežbanje. Neki od nezaobilaznih modela obuće koji su obeležili svoje vreme su Nike Air Max, Nike Air Jordan, Nike Capri i mnogi drugi. Nike ima bogat asortiman odeće za vežbanje: majica, trenerki, dukseva, kao i ekstenzivan asortiman sportskih aksesoara. U svom portfoliju Nike ima proizvode sa najsavremenijim tehnologijama, izrađene od inovativnih materijala i vrhunskog dizajna.

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.