ZENSKE NIKE PATIKE AIR MAX 97-DD1499-001

409,00 KM

Fiksna cijena. Ušteda: 110,00 KM (-27%)

299,00 KM

Ušteda: 44,85 KM (-15%)

254,15 KM

-

IZBOR VELIČINE

  • 6.5
  • 7.0
  • 8.0
  • 8.5

ODREDI VELIČINU

OPIS PROIZVODA

Taman kad smo pomislili da smo videli sve od varijacije Air Max serije, te davne 1997 Nike predstavlja Air Max 97. Fleksibilan i Atletski - ovo su samo neke od reči kojima se može opisati Air Max 97 silueta. Talasaste linije, skriveno vezivanje, vidljivi vazdušni đon i izvrsna udobnost, čine ovu patiku savršenom za svakodnevne aktivnosti.

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Brend: Nike
Grupa: OBUĆA
Robna grupa: Patike
Program: Ženski
Dodatno:

BREND

NIKE je američka multinacionalna kompanija koja se bavi dizajnom, razvojem i prodajom sportske obuće, odeće i ostale sportske opreme. Kompanija je osnovana 1964. godine kao Blue Ribbon Sports, dok je zvanično postala Nike, Inc. 1978. godine. Kompanija ime duguje grčkoj boginji pobede Niki. Nike swoosh logo je jedan od najprepoznatljivijih logotipa, kao i slogan „Just do it“, a trenutno posluje u više od 160 zemalja. Najpoznatiji su po najpopularnijim modelima sportske i lifestyle obuće, ali i kvalitetnom tekstilu i opremi za vežbanje. Neki od nezaobilaznih modela obuće koji su obeležili svoje vreme su Nike Air Max, Nike Air Jordan, Nike Capri i mnogi drugi. Nike ima bogat asortiman odeće za vežbanje: majica, trenerki, dukseva, kao i ekstenzivan asortiman sportskih aksesoara. U svom portfoliju Nike ima proizvode sa najsavremenijim tehnologijama, izrađene od inovativnih materijala i vrhunskog dizajna.

Radno vreme Call Centra:
Radnim danima: 09-16h
Subotom: 09-15h

Kontakt:

Đak zadržava pravo promjena cijena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.