Plaćanje na rate

Dragi kupci, od sada svoju online porudžbinu možete platiti i na rate koristeći Visa Inspire ili Amex karticu Intesa Sanpaolo Banke.

Kako bismo vas ohrabrili za ovakav način kupovine uveravamo vas da je 100% siguran i garantovan od strane banke Banca Intesa Sanpaolo Bosna i Hercegovina jer se poverljive informacija prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Prilikom naručivanja preko naše online prodavnice imate opciju za izbor odgovarajućeg načina plaćanje gde bivate prusmereni na stranicu banke Intesa gde se i obavlja kompletan proces naplate, samim tim podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu nijednog trenutka. Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke: Broj kartice, Datum isteka i  CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.Nakon što unesete podatake sa kartice, sistem će prepoznati da li je plaćanje na rate moguće karticom koju posedujete. Ukoliko je to moguće dobićete novo polje gde klikom odabirate željeni broj rata za plaćanje Vaše porudžbine: *Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke Intesa, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.
Minimalni iznos kupovine za odobravanje kupovine na rate je 50KM, dok za plaćanje preko AMEX kartice ne postoji minimalan iznos porudžbine.

Za sve nedoumice možete kontaktirati naš call centar na broj telefona +387 55 490-170, ili putam e-mail onlinebih@djaksport.com.