KID RANAC FUSION LILA-121196

IZBOR VELIČINE

Artikal trenutno nije dostupan na lageru!

ODREDI VELIČINU

OPIS PROIZVODA

Ranac FUSION LILA je model koji ima niz specifičnosti u odnosu na druge modele. Fleksibilne naramenice pružaju osećaj manjeg opterećenja i udobnosti pri velikom opterećenju ranca. Moderan dizajn i visokootporni, vodoodbojni materijal su dodatne prednosti.
Veličina: 48 x 30 x 24cm
Težina: 790g
Materijal: Poliester 600D
Anatomski oblikovan zadnji deo koji omogućava optimalan protok vazduha
Anatomski oblikovane anti-sok naramenice koje imaju mogućnost podešavanja
Dno izrađeno iz 3 sloja tako da oštri predmeti ne mogu da ga oštete
Dve prostrane glavne pregrade
Specijalno obložena pregrada za laptop veličine 15.6 inča
Jedna prednja pregrada
Dva bočna džepa
Metalni ziperi SBS
Garancija: Proizvođač daje 25 meseci garancije koja podrazumeva greške u materijalu ili greške prilikom izrade. Garancija ne pokriva oštećenja prouzrokovana nezgodom, nepravilnom upotrebom, nemarnošću, normalnim habanjem ili normalnim izbeljivanjem boja vremenom zbog česte upotrebe.

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Grupa: ACCESSORIES
Program: Dječiji
Brend: Pulse
Robna grupa: Rančevi
Dodatno:

BREND

PULSE je brend nastao 2009. godine i poznat je kao proizvođač anatomskih, školskih, poslovnih, sportskih, planinarskih rančeva i torbi, izuzetnog kvaliteta i pristupačnih cena. Ideja funkcionalnog dizajna i vrhunske izrade je prepoznata od strane potrošača. Dizajnerski tim pruža najveće napore da zadovolji potrebe tržišta, savete i preporuke krajnjih korisnika u smislu konstrukcije, dodataka i spoljašnje štampe. Svi proizvodi su izrađeni od proverenih materijala, bez PVC-a i zadovoljavaju sve standarde EU. Poseduju "Reach" sertifikat koji osigurava zdravstvenu ispravnost.

Odaberi veličinu

Radno vreme Call Centra:
Radnim danima: 09-16h
Subotom: 09-15h

Kontakt:

Đak zadržava pravo promjena cijena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.