LFS RANAC MIRACLE SIVI-121169

IZBOR VELIČINE

Artikal trenutno nije dostupan na lageru!

ODREDI VELIČINU

OPIS PROIZVODA

Ranac MIRACLE SIVI karakteriše klasičan oblik i dimenzije, uz moderan dizajn. Pri izradi su korišćeni visokokvalitetni materijali, koji zadovoljavaju zahteve i potrebe korisnika bez obzira na uzrast, profesiju i namenu.
Veličina: 30 x 30 x 16cm
Težina: 570g
Materijal: GS Poliester
Dno izrađeno iz 3 sloja tako da oštri predmeti ne mogu da ga oštete
Postavljene naramenice
Metalni ziperi SBS
Tri prostrane pregrade od kojih je jedna za laptop veličine 16.6 inča, sa zaštitnom penom koja štiti od oštećenja
Bočni džepovi
Skriveni džep na zadnjoj strani
Garancija: Proizvođač daje 25 meseci garancije koja podrazumeva greške u materijalu ili greške prilikom izrade. Garancija ne pokriva oštećenja prouzrokovana nezgodom, nepravilnom upotrebom, nemarnošću, normalnim habanjem ili normalnim izbeljivanjem boja vremenom zbog česte upotrebe.

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Grupa: ACCESSORIES
Program: Dječiji
Ženski
Brend: Pulse
Robna grupa: Rančevi
Dodatno:

BREND

PULSE je brend nastao 2009. godine i poznat je kao proizvođač anatomskih, školskih, poslovnih, sportskih, planinarskih rančeva i torbi, izuzetnog kvaliteta i pristupačnih cena. Ideja funkcionalnog dizajna i vrhunske izrade je prepoznata od strane potrošača. Dizajnerski tim pruža najveće napore da zadovolji potrebe tržišta, savete i preporuke krajnjih korisnika u smislu konstrukcije, dodataka i spoljašnje štampe. Svi proizvodi su izrađeni od proverenih materijala, bez PVC-a i zadovoljavaju sve standarde EU. Poseduju "Reach" sertifikat koji osigurava zdravstvenu ispravnost.

Odaberi veličinu

Radno vreme Call Centra:
Radnim danima: 09-16h
Subotom: 09-15h

Kontakt:

Đak zadržava pravo promjena cijena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.