RANAC SOLID CRNI-120701

IZBOR VELIČINE

Artikal trenutno nije dostupan na lageru!

ODREDI VELIČINU

OPIS PROIZVODA

Ranac SOLID CRNI karakteriše klasičan dizajn i visok kvalitet izrade. Veći prednji džep i ojačana konstrukcija leđa, prilagođena za veća opterećenja, čine ga funkcionalnijim i privlačnijim za sve uzraste. Takođe, vodoodbojnost čini ranac još prilagodljivijim sve zahtevnijim korisnicima.
Veličina: 46 x 34 x 26cm
Materijal: Poliester 600D
Anatomski oblikovan zadnji deo koji omogućava optimalan protok vazduha
Anatomski oblikovane postavljene naramenice koje imaju mogućnost podešavanja
Dno izrađeno iz 3 sloja tako da oštri predmeti ne mogu da ga oštete
Prostrane pregrade i jedna prednja
Pregrada za laptop veličine 15.6 inča
Metalni ziperi SBS
Bočni džepovi
Unutrašnji džep za mobilni telefon ili naočare od specijalnog materijala koji sprečava nastanak oštećenja
Garancija: Proizvođač daje 25 meseci garancije koja podrazumeva greške u materijalu ili greške prilikom izrade. Garancija ne pokriva oštećenja prouzrokovana nezgodom, nepravilnom upotrebom, nemarnošću, normalnim habanjem ili normalnim izbeljivanjem boja vremenom zbog česte upotrebe.

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Brend: Pulse
Robna grupa: Rančevi
Program: Unisex
Dodatno:

BREND

PULSE je brend nastao 2009. godine i poznat je kao proizvođač anatomskih, školskih, poslovnih, sportskih, planinarskih rančeva i torbi, izuzetnog kvaliteta i pristupačnih cena. Ideja funkcionalnog dizajna i vrhunske izrade je prepoznata od strane potrošača. Dizajnerski tim pruža najveće napore da zadovolji potrebe tržišta, savete i preporuke krajnjih korisnika u smislu konstrukcije, dodataka i spoljašnje štampe. Svi proizvodi su izrađeni od proverenih materijala, bez PVC-a i zadovoljavaju sve standarde EU. Poseduju "Reach" sertifikat koji osigurava zdravstvenu ispravnost.

Odaberi veličinu

Radno vreme Call Centra:
Radnim danima: 09-16h
Subotom: 09-15h

Kontakt:

Đak zadržava pravo promjena cijena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.