LFS M DONJI DEO PUMA EVOSTRIPE CORE PANTS-585814-03

109,00 KM

Ušteda: 21,80 KM (-20%)

87,20 KM

-

IZBOR VELIČINE

ODREDI VELIČINU

OPIS PROIZVODA

Puma Evostripe Core muški donji deo trenerke je pravi izbor za ljubitelje sportskog stila. Bilo da treniraš ili se opuštaš kod kuće, ova Puma trenerka će ti pružiti maksimalan komfor prilikom nošenja. Muška trenerka je dostupna u dve boje.

Ključne karakteristike:

  • Muški donji deo trenerke

  • Puma logo

  • Elastična traka na struku

  • Regular fit

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Robna grupa: Donji dijelovi - trenerke
Program: Muški
Grupa: TEKSTIL
Brend: Puma
Dodatno:

BREND

PUMA je vodeća nemačka multinacionalna kompanija koja proizvodi sportsku i lifestyle obuću i opremu. Jedan od najjačih svetskih brendova sportske opreme u najširem smislu. Dugoročna misija brenda je da postane najtraženiji brend u kategoriji sportlifestyle. Logo kompanije nastao 1948. godine se uz male izmene koristi i do danas. Predstavlja kombinaciju slike pume u skoku i podebljanih slova „Puma“, dok se njihova boja i pozadina mogu menjati. Puma, koja je aktivna i danju i noću, predstavlja zver sposobnu da skoči nekoliko metara. Birajući Pumu za svoj logo i naziv, kompanija je želela da istakne svoju pouzdanost i kompetentnost na prepoznatljiv način. Puma je sportski brend koji uspešno spaja sport, aktivan životni stil i modne uticaje. Jedinstvena kombinacija tehničkih inovacija i revolucinarnog dizajna, postiže iznenađujuće domete u domenu odeće i opreme za sportski način života. Filozofija brenda Puma, kombinuje sportski kredibilitet sa jedinstvenim pogledom na svet da bi oformili proizvode koji odskaču iz mase. 

Odaberi veličinu

Radno vreme Call Centra:
Radnim danima: 09-16h
Subotom: 09-15h

Kontakt:

Đak zadržava pravo promjena cijena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.