PATIKE PUMA LEADER VT SL-365291-08

129,00 KM

Ušteda: 45,15 KM (-35%)

83,85 KM

-

IZBOR VELIČINE

ODREDI VELIČINU

OPIS PROIZVODA

Udobne muške patike idealno dizajnirane da pruže maksimalnu potporu prilikom trčanja. SoftFoam uložak patike omogućava vrhunsku amortizaciju prilikom kretanja. Dostupne u beloj boji.

Ključne karakteristike:

  • Velika udobnost

  • Plitke muške patike

  • Gumeni đon

  • Odlična apsorpcija udara o tlo

  • Karakterističan Puma logo na patici

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Program: Muški
Grupa: OBUĆA
Robna grupa: Patike
Brend: Puma
Dodatno:

BREND

PUMA je vodeća nemačka multinacionalna kompanija koja proizvodi sportsku i lifestyle obuću i opremu. Jedan od najjačih svetskih brendova sportske opreme u najširem smislu. Dugoročna misija brenda je da postane najtraženiji brend u kategoriji sportlifestyle. Logo kompanije nastao 1948. godine se uz male izmene koristi i do danas. Predstavlja kombinaciju slike pume u skoku i podebljanih slova „Puma“, dok se njihova boja i pozadina mogu menjati. Puma, koja je aktivna i danju i noću, predstavlja zver sposobnu da skoči nekoliko metara. Birajući Pumu za svoj logo i naziv, kompanija je želela da istakne svoju pouzdanost i kompetentnost na prepoznatljiv način. Puma je sportski brend koji uspešno spaja sport, aktivan životni stil i modne uticaje. Jedinstvena kombinacija tehničkih inovacija i revolucinarnog dizajna, postiže iznenađujuće domete u domenu odeće i opreme za sportski način života. Filozofija brenda Puma, kombinuje sportski kredibilitet sa jedinstvenim pogledom na svet da bi oformili proizvode koji odskaču iz mase. 

Radno vreme Call Centra:
Radnim danima: 09-16h
Subotom: 09-15h

Kontakt:

Đak zadržava pravo promjena cijena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.