LFS TORBA W FOUND SHOULDER BAG

Reebok - CE2728

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE

  • 0

Odaberi veličinu

OPIS PROIZVODA

Izuzetno praktičan model torbe. Ističe se posebnim odeljkom za vlažne stvari i drugim džepovima za optimalnu organizaciju, zbog čega je ova torba savršena za dnevne izlete, ali i svakodnevnu upotrebu. Poseduje unutrašnji džep za flašicu vode i podesiv kaiš za prilagođavanje po potrebi.

SPECIFIKACIJA

Sastav: Poliester 100%
Brend: Reebok
Robna grupa: Torbe
Program: Ženski

BREND

REEBOK je jedan od vodećih brendova sportske opreme. Nastao je u Velikoj Britaniji 1895. godine, pod nazivom J.W. Foster and Sons i jedan je od brendova sa najdužom tradicijom. Njegovi unuci su 1958. godine promenili ime u ono koje nam je danas poznato, po vrsti afričke antilope. Od 2005. godine je u vlasništvu nemačkog Adidasa. Centrala Reeboka se nalazi Kantonu u Sjedinjenim Američkim državama, sa predstavništvima i prodajnim objektima širom sveta. Reebok je sponzor mnogih sportskih udruženja, događaja i institucija: UFC, CrossFit, Spartan Race i Les Mills. Reebok proizvodi uključuju patike, odeću i aksesoar za vežbanje kao i trening opremu. Reebok se fokusira na proizvodima za fitness, cross trening, trčanje i ostale sportove, kao i na prepoznatljivoj lifestyle liniji. 

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.