Obrada i isporuka traju od 2 do 4 radna dana

Besplatna dostava za narudzbe preko 99.99KM!!!

Kupovina na rate putem Intesa Sanpaolo shopping kartice

10.000

Artikala

100+

Brendova

800

Zaposlenih

Organizacione vrijednosti

Naše vrijednosti su definisali naši zaposleni. Naše vrijednosti su slika naše organizacione kulture i obrasca ponašanja svih zaposlenih bez izuzetka. Oslanjanjem na organizacione vrijednosti u svakodnevnom radu pomažemo jedni drugima u ispunjavanju naše misije. Za naše trenutno zaposlene, naše organizacione vrijednosti su mjerilo uspjeha i dio radnog učinka, za one koji tek treba da postanu naši zaposleni one su kriterijum za odabir. Praktikovanjem naših organizacionih vrijednosti posebno uvažavamo potrebe naših kupaca i trudimo se da ih kupci osjete u našoj svakodnevnoj saradnji. Naše vrijednosti su proistekle iz univerzalnih moralnih načela i odabrane su tako da realno oslikavaju okruženje u kojem svakodnevno provedemo najveći dio svog dana.

Fleksibilnost

Prilagođavamo se promjenama u vremenu, mjestu i načinu rada. Uvažavamo potrebe kupaca i kolega kroz zajednički cilj ispred pojedinačnog interesa.

Poštenje

Nastojimo da objektivno procijenimo svoje mogućnosti. Iznosimo istinito i precizno stanje stvari i ne prikrivamo greške. Cijenimo i ističemo zasluge svakog pojedinca.

Odgovornost

Držimo riječ, ispunjavamo obaveze u dogovorenim rokovima i stojimo iza svojih odluka. Tačno i blagovremeno prenosimo informacije i obavještavamo o ishodu posla ili o razlozima kašnjenja. Brinemo o zaposlenima i imovini firme.

Pozitivan stav

Sa vjerom u uspjeh ne odustajemo od cilja iako na prvi pogled djeluje nedostižno. Uz vedar duh od problema stvaramo izazove i ličnim primjerom doprinosimo imidžu kompanije.

Lojalnost

Pripadamo zajedničkim vrijednostima i kroz povjerenje usvajamo promjene. Poštujemo propisana načela poslovanja i čuvamo poslovne tajne naše kompanije.

CALL CENTAR
e-mail

055/490-170
onlinebih@djaksport.com

radnim danima 09-16h
subotom  09-13h

Đak Sport ©2024 Sva prava zadržana. Izrada Smart Web