PAPUCE DURAMO SLIDE

Adidas - G14309

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE

  • 7.0

Odaberi veličinu

OPIS PROIZVODA

Adidas Duramo Slide papuča je model koji pruža maksimalnu udobnost, dok se dizajn opisuje kroz klasični stil za svaki dan. Papuče su napravljene od lakog Eva materijala. Gazeći deo je neravne strukture, koja pomaže pri bržem sušenju. U ponudi su u više boja, pa se lako uklapaju uz različitu letnju odeću.

SPECIFIKACIJA

Đon: Guma
Održavanje: Brisati vlažnim sunđerom i sapunicom
Gornjište: Poliuretan
Postava: Platno
Brend: Adidas
Program: Muški
Robna grupa: Papuče

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.