Obrada i isporuka traju od 2 do 4 radna dana

Besplatna dostava za narudzbe preko 99.99KM!!!

Kupovina na rate putem Intesa Sanpaolo shopping kartice

10.000

Artikala

100+

Brendova

800

Zaposlenih

Zamjena i povrat poručenog artikla

U skladu sa važećim Zakonom o zaštiti potrošača, artikal koji je poručen, online kupac ima pravo da zamjeni za drugu veličinu, da zamjeni za neki drugi proizvod iz ponude ili da vrati, da mu se vrati novac. Zamjena ili povrat je moguć u roku od 14 dana od dana prijema pošiljke, pod uslovom da artikal nije korišćen, da nisu skinute etikete i da je u originalnoj ambalaži. U suprotnom zamjena ili povrat nisu mogući.

Zamjena

Ukoliko želite da zamijenite poručeni artikal sa sajta molimo Vas da pažljivo pročitate uputstvo:

Zamjenu možete obaviti pod uslovom da artikal nije korišćen i da je u originalnoj ambalaži, u roku od 14 dana od dana prijema paketa. Možete se odlučiti za zamjenu za drugu veličinu (ukoliko artikal imamo u ponudi) ili zamjenu za drugi artikal iste ili veće vrijednosti iz naše ponude.

Postoje dvije opcije da izvršite zamjenu:

1. opcija:

Artikal koji Vam ne odgovara zajedno sa računom spakujete u kutiju ili u neku kesu, zalijepite, pa nam pošaljete na adresu koja piše na računu (Komitska bb, Bijeljina 76300, broj telefona 055/490-170, primalac Đak Online).

Napravite novu narudžbu na našem sajtu za artikal koji želite, uz obavezan upis u Komentar porudzbine da je u pitanju zamjena. Čim dobijemo Vaš paket, šaljemo Vam zamjensku narudzbu.

Pošaljite nam poštom koja Vama odgovara, jer Vi placate troškove dostave u jednom pravcu.
Pretežno nam kupci vraćaju preko obične pošte (BiH Pošte, Pošte Srpske), jer je najpovoljnija.
NAPOMENA: Kada nam šaljete paket nemojte označavati da je zamjenska.

U slučaju da nisu ispoštovani uslovi, nismo u mogućnosti da obavimo zamjenu i poručeni artikal će biti vraćen o Vašem trošku.

2. opcija:

Da izvršite zamjenu za veličinu u nekom od naših maloprodajnih objekata (spisak radnji i lokacije se nalaze na sajtu na opciji Pronađi radnju).

Ukoliko želite zamjenu za drugi artikal, dovoljno je da artikal ostavite u radnji, a da Vi kreirate zamjensku narudzbu preko sajta, uz obavezan upis u Komentar porudzbine, da je u pitanju zamjena.

Artikal ćete nakon što se obradi narudzba, dobiti na kućnu adresu bez troškova dostave.

 

Povrat novca

Postoje dvije opcije za povrat novca:

1. opcija:

Ukoliko želite povrat novca molimo Vas da pažljivo pročitate uputstvo:

Povrat novca možete obaviti pod uslovom da artikal nije korišćen i da je u originalnoj ambalaži, u roku od 14 dana od dana prijema paketa.

Artikal koji Vam ne odgovara zajedno sa računom spakujete u kutiju ili u neku kesu, zalijepite, pa nam pošaljete na adresu koja piše na računu (Komitska bb, Bijeljina 76300, broj telefona 055/490-170, primalac Đak Online), a na ovaj mail onlinebih@djaksport.com  nam pošaljite instrukcije za povrat novca 
(ID broj narudzbe, na koje ime je glasila narudzba, broj žiro računa (ne broj kartice), na koga glasi račun i banka u kojoj je račun otvoren).

Pošaljite nam poštom koja Vama odgovara, jer Vi placate troškove dostave u jednom pravcu.
Pretežno nam kupci vraćaju preko obične pošte (BiH Pošte, Pošte Srpske), jer je najpovoljnija.

U slučaju da arikal ne bude vraćen u ispravnom stanju, onako kako smo Vam i poslali, isti će biti vraćen o Vašem trošku.

Čim nam stigne pošiljka od Vas, daćemo nalog računovodstvu da Vam uplati novac prema instrukcijama koje pošaljete.

2. opcija:


Artikal možete ostaviti u nekom od naših maloprodajnih objekata, a na zvanični mail naše online stranice onlinebih@djaksport.com pošaljite nam instrukcije za povrat novca:

- ID broj narudzbe
- Ime i prezime osobe na koju je glasila narudzba
- broj žiro računa
- ime banke u kojoj je račun otvoren
- ime osobe na koju je otvoren račun

Čim nam kolege jave da je artikal ostavljen u radnji, dajemo nalog računovodstvu da Vam se uplati novac prema instrukcijama koje pošaljete.

CALL CENTAR
e-mail

055/490-170
onlinebih@djaksport.com

radnim danima 09-16h
subotom  09-13h

Đak Sport ©2024 Sva prava zadržana. Izrada Smart Web