REKLAMACIJE

Shodno Zakonu o zaštiti potrošača BIH, ukoliko želite da uložite reklamaciju na proizvod koji ste kupili u našem online shopu, molimo Vas da pozovete Call centar 055/490-170 ili pošaljete e-mail sa Vašim podacima (ime, prezime, telefon, broj porudzbine) na adresu onlinebih@djaksport.com i opišete kakav problem imate ( priložiti slike gdje se jasno vidi greška/oštećenje na proizvodu ).

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja paketa ustanovili da isporučena roba ne odgovara onoj koju ste poručili ili da podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas obavijestite u roku od 24h, pozivom na broj telefona 055/490- 170, ili da nam pošaljete Vaše podatke (ime, prezime, telefon, broj porudzbine) na e-mail onlinebih@djaksport.com, sa opisom problema koji imate. U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku 8 dana od dana prijema reklamacije, preko e-maila ili putem telefona, odgovorićemo na uloženu reklamaciju i obavjestićemo Vas o daljem postupanju.

Ukoliko niste zadovoljni ishodom reklamacije, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača BIH, imate pravo na stručno mišljenje nadležnog instituta u Bosni i Hercegovini. Troškove vještačenja snosi kupac ukoliko institut za provjeru kvaliteta potvrdi ishod reklamacije donešene od strane ĐAK d.o.o. . Na osnovu rješenja nadležnog instituta izvršićemo dalje korake. Ovo rješenje dostavlja se kupcu u elektronskoj formi.

Troškove vraćanja artikla snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Radno vreme Call Centra:
Radnim danima: 09-16h
Subotom: 09-15h

Kontakt:

Đak zadržava pravo promjena cijena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.