Predstavljamo NNormal - Novi brend samo u Đak-u

Svjetski poznati planinar i trail trkač Kilian Jornet udružio se sa kompanijom obuće Camper kako bi lansirali brend NNormal.

   

„Dijeljenje istih vrijednosti bila je snažna motivacija za pokretanje ovog projekta. Složili smo se da nam je potreban novi način razmišljanja i djelovanja u odnosu na našu okolinu i aktivnosti na otvorenom“, objašnjava Kilian Jornet. „Želimo da budemo veoma iskreni u vezi sa načinom na koji proizvodimo opremu i ulozi koju kompanija želi da igra za društvo i životnu sredinu. To znači transparentnost i rad na izbjegavanju prekomjerne potrošnje izgradnjom proizvoda koji su izdržljivi. Da bismo imali manji uticaj na životnu sredinu, moramo da radimo sa različitim materijalima i istražimo različite dizajne. To je dug i težak put, ali to je ono što motiviše mene i tim da započnemo ovaj projekat.”

NNormal-ovi proizvodi odražavaju zajedničku filozofiju ovog partnerstva: autentičnost, dugotrajnost i korisnost koje inspirišu ljude da poštuju i čuvaju prirodu dok uživaju u njoj. Sva outdoor oprema je dizajnirana na Majorci i testirana u Norveškoj kao što je nagovješteno u nazivu brenda (Nor-vai + Mal-lorca)

„Izgradnja novog brenda je uvijek veoma uzbudljiva avantura, iako smo svjesni izazova koji su uključeni“, kaže Migel Fluksa, izvršni direktor kompanije Camper i član četvrte generacije osnivačke porodice. „Mi smo komplementarni partneri Nnormal-a; Imati priliku da to zamislite sa nekim poput Kilijana je zaista jedinstveno - kombinovanje performansi sa ličnom odgovornošću snažno rezonuje sa našim DNK. On donosi svoju snažnu ekspertizu u razvoju proizvoda i jedinstvenu viziju svijeta na otvorenom, dok Camper donosi inovacije, obućarsko i dizajnersko znanje.”

Asortiman NNormal-a koji se fokusira na obuću i dodatke za trčanje i planinarenje potražite u Đak radnji u Istočnom Sarajevu, kao i na online shop-u.  

NNormal: Tvoj put, bez traga.

 

Kilian Jornet

 

Kilian Jornet se smatra jednim od najboljih planinskih sportista na svijetu. Posljednjih 15 godina dominira scenom ski-planinarstva i trčanja, pobjeđujući na svim velikim šampionatima i trkama širom svijeta.

Odrastao u kolibi u španskim Pirinejima, planine su mu oduvijek bile igralište, bilo da trči, penje ili skija. Kao multidisciplinarni sportista, on takođe drži rekorde brzine na planinama širom svijeta, uključujući dvostruki uspon na Mont Everest.

 

Camper

 

Camper je živa priča o porodičnom biznisu i porodici ljudi koji zajedno rade od 1877. godine, kada je Antonio Fluka, zanatlija obuće, okupio grupu zanatlija u Inki na Majorci i predstavio prve mašine za izradu obuće. Osnovan 1975. od strane Lorenca Fluksa, Antonijevog unuka, Camper je izgradio originalan brend sa kvalitetom, udobnošću, ironijom i inovacijom kroz savremeni dizajn.

Camper prihvata strogost, jednostavnost i diskreciju Mediterana. Poštovanje umjetnosti i zanatstva učvršćuje obećanje brenda da će kreirati bezvremenske proizvode visokog kvaliteta, uzimajući u obzir društveni i ekološki uticaj svakog od njih.

  1. NNORMAL PATIKE KJERAG UNISEX

    od 3 do 10% povrata bodova na Đak karticu

  2. NNORMAL MERINO SOCKS UNISEX

    od 3 do 10% povrata bodova na Đak karticu

  3. NNORMAL RUNNING SOCKS UNISEX

    od 3 do 10% povrata bodova na Đak karticu

  4. NNORMAL PATIKE TOMIR WP UNISEX

    od 3 do 10% povrata bodova na Đak karticu

  5. NNORMAL CIZME TOMIR WP UNISEX

    od 3 do 10% povrata bodova na Đak karticu